De meest spectaculaire Friese paarden veiling!
21-12-2019
De Kerstveiling

Nadat er enkele jaren, in Mariënheem, geen kerstveiling heeft plaatsgevonden, was ik toch enigszins vereerd dat een klein groepje mensen mij vroeg om de Kerstveiling weer te organiseren. Bij de eerste voorstellen heb ik resoluut nee gezegd, daarna heb ik erover nagedacht en heb ik aangegeven dat ik het niet meer wil organiseren maar dat ik wel heel graag mijn medewerking hieraan wil verlenen. Het was immers toch altijd wel iets mijn ding.

In samenwerking met de Manege Bartels en een select groepje mensen zijn we er uiteindelijk uitgekomen. Samen hebben we de taken verdeeld zodat het nu haalbaar is en het leuk is voor iedereen.

Met elkaar hopen wij, deze geheel nieuwe editie, nieuw leven in te blazen. Op de eerste plaats streven wij naar hoge kwaliteit paarden. We willen paarden presenteren, geselecteerd door team KVM, die men via de normale weg niet kan bemachtigen. De paarden die later terug te zien zullen zijn bij grote keuringen en sportevenementen.

Wij gaan er weer een reuze gezellige en sfeervolle avond van maken zoals men dat altijd gewend was met veel spektakel, maar vooral met paarden voor de toekomst. De Kerstveiling zal plaatsvinden in de verwarmde manege Bartels, waar men overigens de gehele dag prima kan vertoeven en uitstekend kan eten. Na afloop van de Kerstveiling zal daar ook nog een kleine afterparty plaatsvinden.

Als u op zoek bent naar een kwalietspaard, u zin heeft in leuke avond of wanneer u dit spektakel niet wilt missen, hopen wij u 21 december te mogen verwelkomen op de Kerstveiling te Marienheem.